close lai nodrošinātu atbilstošu BPTU ŪPIS interneta lapas darbību, mēs izmantojam sīkdatnes,
turpinot izmantot šo BPTU ŪPIS lapu, tu piekrīti lietot mūsu sīkdatnes

Barošanas bloki, lādētāji

Ražotāji

Nesen skatīti

Strāvas banka Powerstation PS600AC, Ansmann

ANS17000167

  • 2 maiņstrāvas ligzdas 600W,
  • automašīnas kontaktligzda 12V,
  • 2 × DC5521 līdzstrāvas izejas,
  • USB-C 60W,
  • 2x USB-A,
  • USB-A QC 18W,
  • auto startera ports,
  • paplašināšanas moduļa ports

Vairāk informācijas

€ 699.00 (PVN iekļauts)

Papildinformācija

(mašīntulkojums)

Elektroenerģija jebkurā vietā un laikā. Ar Ansmann Powerstations jūs varat baudīt neatkarību no elektrotīkla kā vēl nekad!

Mūsdienu dzīve ir atkarīga no elektrības kontaktligzdas. Bet ko darīt, ja pazūd strāva vai nav pieejama elektrotīkla kontaktligzda?

Ansmann Powerstation ir jūsu pārnēsājamā kontaktligzda, strāvas banka visām ierīcēm, jūsu palīgs ārkārtas situācijās strāvas padeves pārtraukuma gadījumā, jūsu dārza nojumes barošanas avots vai atvaļinājuma laikā. Lietojumprogrammas ir gandrīz neierobežotas.

Tāpat kā parasts elektroenerģijas ģenerators, jūs varat darbināt savu aprīkojumu neatkarīgi no elektrotīkla, taču bez benzīna vai dīzeļdegvielas, bez dūmiem un smakas, bez dārdoša trokšņa! Powerstation var izmantot gan iekštelpās, gan ārā, un tā ir jūsu droša banka, kad runa ir par neatkarīgu barošanas avotu!

Kombinācijā ar saules bateriju jūs varat padarīt sevi pilnīgi neatkarīgu no tīkla un kļūt par savu elektroenerģijas ražotāju! Uzlādējiet Powerstation dažu stundu laikā labā saules gaismā, piemēram, ar Ansmann 100 W saules paneļiem.

Ērts un viegli transportējams

Ideāli piemērots ceļošanai – Powerstation izmēri ir 260×220×200 mm, tas sver 0 g un ir viegli transportējams, izmantojot pārnēsāšanas rokturi.

Palīgs grūtos brīžos!

Strāvas padeves pārtraukuma gadījumā Powerstation pārņem jūsu svarīgos lietojumus: ledusskapi, saldētavu, akvāriju, medicīnisko aprīkojumu (piemēram, CPAP respiratorus), drošības elektroniku, ūdens sūkņus, siltumsūkni, drošības sistēmas utt.

Taču netiek aizmirsts arī par komfortu neatkarīgi no tā, vai ir pazudusi elektrība vai arī nākamā rozete ir pārāk tālu - Powerstation uzticami darbina virtuves iekārtas, gaisa kondicionēšanas iekārtas, mobilos telefonus, planšetdatorus, piezīmjdatorus, projektorus, stereosistēmas utt.

Drošība

Iespējams, jau esat dzirdējuši par e-mašīnu degšanu vai mobilo tālruņu akumulatoru eksploziju. Tas nevar notikt ar Ansmann Powerstations! Ansmann izmanto īpašas litija dzelzs fosfāta akumulatorus (LiFePO4) lieljaudas Powerstacijām – tās nevar aizdegties pat tad, ja tās ir bojātas, un tām ir iespaidīgs kalpošanas laiks līdz pat 10 reizēm ilgāks nekā parastajiem litija akumulatoriem. Tāpēc jūsu ieguldījums noteikti sniegs jums prieku ilgu laiku.

Uzlādējiet, kā vēlaties – 4 iespējamie uzlādes avoti

Izmantojiet dažādus Powerstation uzlādēšanas veidus — katram gadījumam piemērotu saskarni: pie sienas kontaktligzdas, izmantojot komplektācijā iekļauto maiņstrāvas adapteri, automašīnā, izmantojot komplektācijā iekļauto 12 V automašīnas lādētāja kabeli, izmantojot USB-C PD savienojumu vai saules paneļa ieeju.

Funkcijas un savienojumi visām vajadzībām

Maiņstrāvas rozetes: integrētās kontaktligzdas nodrošina strāvu visām maiņstrāvas elektrotīkla ierīcēm ar nepārtrauktu patēriņu līdz 600 vatiem (īstermiņa maksimālā jauda 1200 vati!). Vai esat elektrotehnikas speciālists? Tad jūs noteikti esat iepazinies ar modificēto sinusoidālo viļņu problēmu līdzstrāvas/maiņstrāvas invertoros. Lielo Ansmann Powerstations ligzdas nodrošina tīru sinusoidālo vilni – tātad, elektrisko ķēžu bojājumus var izslēgt!

Līdzstrāvas savienojumi visiem gadījumiem: jūsu elektriskajam riepu sūknim ir tikai 12 V kabelis automašīnas kontaktligzdai? Nav problēmu, tieši šāda ligzda ir iebūvēta arī Powerstation, nodrošinot līdz 120 vatu jaudu jūsu 12 V ierīcēm! Daudzām lietojumprogrammām ir pieejamas 2 papildu DC5521 līdzstrāvas izejas līdz 12 V / 120 W.

USB pieslēgvietas ar ātras uzlādes funkcionalitāti: mūsdienu sakaru ierīcēm bieži ir nepieciešama uzlāde. Ansmann Powerstation jau ir iebūvēts USB-A un USB-C interfeiss. Jums nav nepieciešams papildu lādētājs, lai uzlādētu viedtālruni, planšetdatoru vai piezīmjdatoru! Vienkārši pievienojiet USB-A vai USB-C pieslēgvietai, un ar līdz 60 vatiem ar ātrās uzlādes protokolu jūsu ierīce saņems spiediena uzpildīšanu!

Jaudīga LED lampa: palīgs tumsā – jums nav nepieciešams papildu apgaismojums, Powerstation jau ir integrēta dāsna 10 vatu LED lampa. Ar trīs aptumšošanas līmeņiem, stroboskopa režīmu un SOS signālu LED gaisma ir daudzpusīga.

Funkcionālais displejs: Diskrētais LED displejs sniedz informāciju par Powerstation galvenajām funkcijām un vērtībām vienā mirklī: jauda, aktīvās izejas un strāvas patēriņš ir skaidri un bez pārsteigumiem parādīti. Iebūvēta drošība: Powerstation ir vairākas aizsardzības sistēmas un izslēgšanas novēršana zemas strāvas lietojumiem.

Saistīti produkti