close lai nodrošinātu atbilstošu BPTU ŪPIS interneta lapas darbību, mēs izmantojam sīkdatnes,
turpinot izmantot šo BPTU ŪPIS lapu, tu piekrīti lietot mūsu sīkdatnes

Barošanas bloki, lādētāji

Ražotāji

Nesen skatīti

Lādētājs ar saules baterijām Powerbank Outdoor Wireless LED 10.000mAh, Ansmann

ANS17000164

  • Mobilo ierīču uzlādei,
  • ietilpība 10000 mAh/37 Wh,
  • izeja 5V DC,
  • ieeja 5V DC,
  • 2 USB izejas,
  • micro-USB kabelis,
  • saules baterijas,
  • bezvadu uzlāde,
  • LED lukturis
  • izmēri 160 x 78 x 19.5 mm,
  • svars 294 g

Vairāk informācijas

€ 37.99 (PVN iekļauts)

Papildinformācija

ANSMANN Outdoor Powerbank — jūsu izturīgais pavadonis visos piedzīvojumos!

Ar 10 000 mAh uzlādes jaudu un 2,1 A izejas jaudu kompaktais barošanas bloks spēj uzlādēt mobilās ierīces vairākas reizes. Izturīgā, taču plānā Powerbank ir saderīga ar visām standarta USB ierīcēm, piemēram, viedtālruņiem, planšetdatoriem, mobilajiem tālruņiem, MP3 atskaņotājiem, navigācijas ierīcēm un daudzām citām ierīcēm, kuras var uzlādēt, izmantojot USB. Ir integrēta arī LED lampa, saules panelis un praktiska pakarināšanas cilpa individuālai stiprināšanai.

Viedtālruņu uzlāde

Divos USB-A portos var uzlādēt divas ierīces vienlaikus. Izejas jauda 10,5 W tiek sadalīta pievienotajām ierīcēm, izmantojot Smart IC mikroshēmu. Ar 10 000 mAh ietilpību izplatītos viedtālruņus var pilnībā uzlādēt vismaz divas reizes. Turklāt Powerbank ir arī bezvadu izeja. Tas ir saderīgs ar Qi standartu. Piemērotas ar Qi saderīgas gala ierīces var ērti uzlādēt līdz pat 5 vatiem, vienkārši novietojot tās uz Powerbank. Powerbank tiek uzlādēts ar piemērotu lādētāju pie USB-C ievades porta ar ātru 10 W (5 V / 2 A). Kad savienojumi netiek izmantoti, tos pret vieglām ūdens šļakatām un netīrumiem aizsargā gumijots atloks.


Ilgtspējīga saules gaismas izmantošana

Labā saules gaismā 250 mA saules panelis var uzlādēt daļu no akumulatora un kalpo kā lādētājs. Intensīvai lietošanai ieteicams uzlādēt no tīkla.

Palīgs tumsā

3 W LED lampa nodrošina gaismu bez atspīduma ar apm. 100 lūmeni labai orientācijai tuvā attālumā, nelielu telpu un zonu apgaismošanai vai kā izgaismots marķieris. Pateicoties lielajai Powerbank jaudai, apgaismojuma ilgums ir līdz 12 stundām.


Multi-Safe tehnoloģija

Plašsaziņas līdzekļi nepārtraukti izplata brīdinājumus par lētiem produktiem, kas bez brīdinājuma sāk degt vai pat eksplodēt. Jūs esat drošībā ar ANSMANN. Integrētā aizsardzība pret pārmērīgu uzlādi nodrošina, ka Powerbank automātiski aptur uzlādes procesu, tiklīdz uzlāde ir veiksmīgi pabeigta. Dziļās izlādes aizsardzība izslēdz Powerbank, tiklīdz Powerbank spriegums nokrītas zem noteiktās vērtības, uzlādējot pievienoto ierīci, tādējādi novēršot gan uzlādējamā akumulatora, gan izstrādājuma bojājumus. Aizsardzība pret īssavienojumu pabeidz drošības funkcijas un nodrošina maksimālu drošību kopā ar automātisko izslēgšanos.
LED jaudas displejs

Uzlādes statusa indikāciju var aktivizēt, nospiežot pogu, ļaujot ar četrām integrētām gaismas diodēm droši parādīt pašreizējo jaudu.

(mašīntulkojums)