close lai nodrošinātu atbilstošu BPTU ŪPIS interneta lapas darbību, mēs izmantojam sīkdatnes,
turpinot izmantot šo BPTU ŪPIS lapu, tu piekrīti lietot mūsu sīkdatnes

Fimo® Air

Ražotāji

Nesen skatīti

Veidošanas masa Fimo® Air Basic 1kg, Staedtler

  • Sacietē gaisa iedarbībā,
  • 95% dabīgas izejvielas,
  • pieejamas trīs krāsas,
  • svars 1000 g,
  • pēc sacietēšanas var apstrādāt - lakot, krāsot, urbt, līmēt

Vairāk informācijas

€ 4.95 (PVN iekļauts)

Papildinformācija

Fimo® air basic veidošanas masa  Art. Nr. 8101

Masa ir mīksta, gatava veidošanai, sacietē saskarē ar gaisu istabas temperatūrā, nav nepieciešams karsēt. Masas sastāvā ir 97% dabiski materiāli un tāpēc tā ir īpaši piemērota arī bērniem. Drīkst veikt pēcapstrādi, kad pilnībā sacietējis. Nekarsēt mikroviļņu un  cepeškrāsnī!

Lietošanas instrukcija un drošības informācija: Fimo® air light basic veidošanas masa nav rotaļlieta. Saglabāt iepakojumu!

Fimo® air basic masu var mīcīt un veidot. Darba procesā var izmantot modelēšanas instrumentus vai līdzīgus mājsaimniecības priekšmetus.

Uzmanību: sacietēšanas procesu nedrīkst paātrināt, piemēram, liekot uz radiatora vai saulē, jo tas var veicināt plaisu veidošanos. Modeļa apstrādi (urbt, līmēt, krāsot, lakot) drīkst turpināt, kad tas ir pilnībā sacietējis.

Sacietēšanas process: Izveidotais priekšmets sacietē dažās dienās, atkarībā no tā biezuma. Sacietēšanas procesa laikā priekšmets vairākkārt jāapgroza tā, lai ļautu sacietēt tam no visām pusēm.

Piezīme: sacietēšanas procesā ūdens no materiāla iztvaiko. Tas samazina virsmu aptuveni par 7%.

Uzglabāšana: uzglabāt veidošanas masu orģinālā iepakojumā, istabas temperatūrā.Izmešana: materiālu var izmest parastā veidā kopā ar mājsaimniecības atkritumiem.Veidošana un cietināšana: vislabāk darba virsmai izmantot folija vai plastikāta materiālu, tas atvieglos modeļa noņemšanu un atstās tīru darba virsmu. Lai materiāls neliptu klāt pie veltņa, uz rullējamās virsmas uzklāt foliju. Sagatavot  trauku ar ūdeni, roku un instrumentu mitrināšanai. Ja nepieciešams darba pārtraukums, apsmidzināt modeli ar ūdeni un ielikt gaisa necaurlaidīgā materiālā. Tas ir arī veids kā saglabāt atvērtu iepakojumu un pārpalikušo materiālu, bet tas ir jāizlieto mēneša laikā. Lielākiem modeļiem ieteicams iestrādāt folijas vai putuplasta materiālus, jo tas ietaupa modelēšanas materiālu un žūšanas laiku. Lai būtu stabilāk, sašaurinātām vai palielinātām daļām, izmantot stiepļu vai koka sastanes. Vāzēm ir piemērota glāžu vai pudeļu pamatne. Pirms daļu savienošanas, nedaudz samitrināt kontaktvietas. Virsmu ir vieglāk veidot, ja samitrina pirkstus vai veidošanas lāpstiņu. Ja žūšanas laikā ir izveidojušās plaisas, tās var aizpildīt ar  jaunu materiālu. Plakano virsmu novietot uz papīra, putuplasta vai cita gaisa caurlaidīga materiāla, lai nodrošinātu vienmērīgu žūšanu. Modelis izskatīsies interesantāks, ja virsmā iespiedīsiet dažādus musturus, piemēram, ar zīmoga, ķemmes, lapas palīdzību. Nedaudz apžuvušu masu, var mīcīt ar slapjām rokām. Krāsošanai der visas akrila un tempera krāsas. Īpaši piemērots apdarei ir Fimo® Air Accessoires laka spīdumam un metāliskās lapiņas.

Ražotājs: STAEDTLER Mars GmbH & Co. KG, Vācija

Brīdinājums! bērniem jaunākiem par 3 gadiem! Nosmakšanas risks ieelpojot/norijot!Saglabāt iepakojumu!

Saistīti produkti