close lai nodrošinātu atbilstošu BPTU ŪPIS interneta lapas darbību, mēs izmantojam sīkdatnes,
turpinot izmantot šo BPTU ŪPIS lapu, tu piekrīti lietot mūsu sīkdatnes

Fimo® Effect

Ražotāji

Nesen skatīti

Fimo® Effect Sparkle Colours 12x25g, Staedtler

ST8013C12-4

  • 12 krāsas ar mirdzumiem,
  • svars 300 g (12 x 25 g)

Vairāk informācijas

€ 12.56 (PVN iekļauts)

Papildinformācija

LIETOŠANAS INSTRUKCIJA

Veidošana un cietināšana. Veido un modelē no FIMO. Var izmantot veidošanas palīglīdzekļus, lai radītu un izveidotu smalkas detaļas. Gatavos objektus novietot uz alumīnija folijas vai stikla plātnes un ļaut tiem sacietēt cepeškrāsnī 110°C temperatūrā ne ilgāk par 30 minūtēm(ievietot aukstā un izņemt no atdzisušas krāsns). FIMO pilnībā sacietē, atdziestot istabas temperatūrā. Lietot epoksīdlīmi, lai salīmētu nolūzušu detaļu vai savienošanai ar metāla detaļām. Nepieļaut sacietējušā materiāla sakaršanu vairāk par 110°C.

Glabāšana. FIMO turēt istabas temperatūrā, ietītu alumīnija folijā vai ciešā plēves iepakojumā. FIMO nedrīkst nonākt kontaktā ar polistirolu, polivinilhlorīdu vai polistirola izstrādājumiem.

UZMANĪBU! Paredzēts lietošanai bērniem no 8 gadu vecuma pieaugušo uzraudzībā.

BRĪDINĀJUMS! Izlasīt lietošanas instrukciju pirms darba uzsākšanas, saglabāt tās zināšanai.

Informācija pirmajai palīdzībai. Ja notiek nejauša materiāla pārkaršana un tiek ieelpotas indīgas gāzes, nogādāt cietušo svaigā gaisā un meklēt neatliekamo medicīnisko palīdzību. Šaubu gadījumā nekavējoši meklēt medicīnisko palīdzību, paņemot līdzi materiālu un/vai iepakojumu. Savainojuma gadījumā vienmēr griezties pēc medicīniskās palīdzības.

Padoms pieaugušajiem vai pedagogiem. Izlasīt un sekot lietošanas instrukcijām, drošības un pirmās palīdzības ieteikumiem, saglabāt tos zināšanai.

Drošības noteikumi ES valstīm. Nepieļaut jaunāku bērnu un dzīvnieku atrašanos vietā, kur strādā ar polimērmateriāliem. Glabāt ķīmiskās vielas un piederumus bērniem nepieejamā vietā. Pēc darba pabeigšanas nomazgāt rokas, notīrīt visus veidošanas piederumus. Nelietot piederumus, kas neietilpst komplektā vai nav ieteikti lietošanai. Neēst, nedzert un nesmēķēt vietā, kur strādā ar polimērmateriāliem. Nelikt mutē materiālus vai piederumus. Nepārsniegt karsēšanas temperatūru virs 130°C, lai nerastos bīstamas gāzes. Nekarsēt ilgāk par 30 minūtēm. Karsēšanas procesam jānotiek tikai pieaugušo stingrā uzraudzībā. Lietot krāsnij piemērotu termometru, piemēram, metāla. Nelietot stikla termometru. Nekarsēt mikroviļņu krāsnī.

Izmešana. Materiālu var izmest parastā veidā kopā ar mājsaimniecības atkritumiem.