close lai nodrošinātu atbilstošu BPTU ŪPIS interneta lapas darbību, mēs izmantojam sīkdatnes,
turpinot izmantot šo BPTU ŪPIS lapu, tu piekrīti lietot mūsu sīkdatnes

Tualetes

Ražotāji

Nesen skatīti

Dezinfekcijas līdzeklis Domestos Extended Power 750ml, Unilever

Dezinficē, tīra, balina un iznīcina visus zināmos mikrobus. Tilpums 750 ml.

Vairāk informācijas

€ 3.49 (PVN iekļauts)

Papildinformācija

Apraksts

Biezs, dezinficējošs tīrīšanas līdzeklis, kas iznīcina visus mikrobus. Lietot atšķaidītu - dezinfekcijai: - Grīdām un darba virsmām: 120 ml Domestos uz 5 l ūdens. Nelietot uz grīdām neatšķaidītu. - Trauku lupatiņu un sūkļu mērcēšanai – 60ml Domestos uz ½ spaiņa (2,5 l) ūdens. Pēc tam izskalot. Lietot atšķaidītu - balināšanai: - Balto drēbju balināšanai: iemērcot uz nakti: 20ml Domestos uz 5 litriem ūdens. Pēc lietošanas izskalot. - Septiskajām tvertnēm pievienot 20 ml Vienmēr izmantojiet plastmasas konteinerus. Piemērots lietošanai septiskajās tvertnēs. 1 vāciņš = 15 mlPapildus informācijaBĪSTAMI! H290 Var kodīgi iedarboties uz metāliem. H314 Izraisa smagus ādas apdegumus un acu bojājumus. H400 Ļoti toksisks ūdens organismiem."

Sastāvdaļas

Aktīvā viela: nātrija hipohlorīts (4,5g uz 100g). <5% hloru saturošs balinātājs (nātrija hipohlorīts), nejonu virsmaktīvās vielas, katjonu virsmaktīvās vielas, ziepes; smaržvielas.Lietošanas instrukcija"VĀCIŅŠ, KO NEVAR ATVĒRT BĒRNI. Lai atvērtu: piespiest izvirzījumus vāciņa sānos un pagriezt pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam. Pēc lietošanas: Uzlikt atpakaļ vāciņu un pagriezt pulksteņrādītāja kustības virzienā līdz tas noklikšķ. Lietot neatšķaidītu – dezinfekcijai un ilgstošai aizsardzībai pret mikrobiem: - Tualetēm: Uzliet zem poda malas (apmēram 80ml) un atstāt uz 15 minūtēm. Ilgstošai aizsardzībai pret mikrobiem un netīrumu noņemšanai atstāt uz nakti. - Virtuves/vannas istabas notekcaurulēs: ieliet notekcaurulē, lai dezinficētu un likvidētu nepatīkamās smakas. - Izlietnēm: ieliet noteces atverē; atstāt uz 15 minūtēm, tad labi noskalot. Lai tīrītu delikātas virsmas (notekcaurules, izlietnes), pārbaudiet produkta iedarbību, uzklājot to uz šīs virsmas mazāk redzamā vietā.

Uzglabāšanas nosacījumiUzglabāt saskaņā ar vietējiem noteikumiem. Uzglabāt sausā, vēsā, labi vēdinātā vietā orģinālā iepakojumā sargājot no saules stariem, nesavietojamiem materiāliem un pārtikas un dzērieniem.IepakojumsPlastmasa