close lai nodrošinātu atbilstošu BPTU ŪPIS interneta lapas darbību, mēs izmantojam sīkdatnes,
turpinot izmantot šo BPTU ŪPIS lapu, tu piekrīti lietot mūsu sīkdatnes

Uzpildes

Ražotāji

Nesen skatīti

Antiseptiskas šķidrās ziepes Swell Extra CHG 5 l, Chemi-Pharm Skatīt lielāku

Antiseptiskas šķidrās ziepes Swell Extra CHG 5 l, Chemi-Pharm

KSL65-221

  • Antiseptiskas šķidrās ziepes,
  • tilpums 5 litri

Vairāk informācijas

€ 38.36 (PVN iekļauts)

Papildinformācija

SWELL EXTRA CHG dezinficējošas šķidrās ziepes roku higiēniskai dezinfekcijai. SWELL EXTRA CHG ir cilvēka higiēnai paredzēts biocīds (1.liet.v.). Līdzeklis ir ar plašu fungicīdu, virucīdu un baktericīdu iedarbību, iznīcina Gram (+) un Gram (-) baktērijas, tsk., HBV, HIV, vakzinia, adeno, Popova, MRSA u.c. mikroorganismiem.. SWELL EXTRA CHG pēc mazgāšanas āda uz vairākām stundām saglabā mikroorganismu attīstībai nepiemērotu vidi. Līdzeklis satur roku ādu saudzējošas un mitrinošas vielas. Atbilst EN1499 standartam.

Pamatlietošanas veids/-i
SWELL EXTRA CHG lieto roku higiēniskai dezinfekcijai medicīnas iestādēs, tai skaitā slimnīcās, poliklīnikās, ģimenes ārstu centros, stomatoloģijas kabinetos un citur, kur sniedz medicīnisko palīdzību.

Papildus lietošanas veids/-i
SWELL EXTRA CHG lieto arī roku dezinfekcijai izglītības un pirmskolas izglītības iestādēs, sabiedriskās ēdināšanas un pārtikas (gaļas, piena, zivju un augu izcelsmes) pārstrādes uzņēmumos, frizētavās un
kosmētiskajos salonos, viesnīcās un SPA centros un citās vietās ar augstām higiēnas prasībām, tsk., pārtikas pārstrādes uzņēmumos, veikalos, kafejnīcās u.c.

Lietošana
Dezinficējoša roku mazgāšana - uz samitrinātām rokām uzklāt 3 ml SWELL EXTRA CHG, ieberzēt ādā saskaņā ar standarta prasībām, iedarbības laiks 30 sek., noskalot ar ūdeni.
Dezinficējoša roku mazgāšana pirms operācijām – uz rokām uzklāt 5 ml SWELL EXTRA CHG un mazgāt rokas saskaņā ar ķirurģisko roku mazgāšanas metodi; iedarbības laiks 30 sek.; izmantot birstīti roku nagu attīrīšanai un pēc procedūras atkārtot roku ķirurģisko mazgāšanu saskaņā ar metodes prasībām.
Dezinficējoša pacienta ādas attīrīšana pirms medicīniskajām manipulācijām – ar 25ml līdzekļa mazgāt pacienta ādu saskaņā ar procedūru vismaz divas reizes.

DROŠĪBAS NORĀDĪJUMI: UZMANĪBU! H412 - Kaitīgs ūdens organismiem ar ilgstošām sekām H319 - Izraisa nopietnu acu kairinājumu
Satur biocīdu! - “Lietojiet biocīdus uzmanīgi. Pirms lietošanas vienmēr izlasiet etiķeti un informāciju par biocīdu”.

Lejupielādēt