close lai nodrošinātu atbilstošu BPTU ŪPIS interneta lapas darbību, mēs izmantojam sīkdatnes,
turpinot izmantot šo BPTU ŪPIS lapu, tu piekrīti lietot mūsu sīkdatnes

Virtuves, vannasistabas

Ražotāji

Nesen skatīti

Kaļķakmens nogulšņu tīrīšanas līdzeklis 3x stiprāks 500ml, HG

SKHG605050141

  • Pudele ar izsmidzinātāju,
  • tilpums 500ml

Vairāk informācijas

€ 9.28 (PVN iekļauts)

Papildinformācija

Kā darbojas HG kaļķakmens nogulšņu tīrītājs 3x stiprāks

HG kaļķakmens nogulšņu tīrītājs 3x stiprāks veido biezas putas, kas, dušā noņemot kaļķakmens nogulsnes, garantē ilgāku iedarbības laiku. HG kaļķakmens nogulšņu tīrītājs 3x stiprāks nekaitē hromam, glazūrai vai flīžu šuvēm. Papildus HG kaļķakmens nogulšņu tīrītājam 3x stiprāks tagad ir pieejami vēl divi HG kaļķakmens nogulšņu tīrītāja varianti: HG kaļķakmens nogulšņu tīrītājs ar spēcīgo zaļo aromātu un HG kaļķakmens nogulšņu tīrīšanas putas.

Kā lietot HG kaļķakmens nogulšņu tīrītāju 3x stiprāks?

Lai rūpīgi un ātri no dušas notīrītu noturīgās kaļķakmens nogulsnes, izmantojot HG kaļķakmens nogulšņu tīrītāju 3x stiprāks, veiciet turpmāk minētās darbības.

Dažreiz kaļķakmens ir noturīgāks nekā domājām. Tāpēc tika radīts jauns produkts HG Kaļķakmens nogulšņu tīrītājs – 3X stiprāks. Šis īpaši spēcīgais, 3X stiprākais produkts notīrīs jebkura veida kaļķakmens nogulsnes ātri un kārtīgi, atstājot mirdzošu spīdumu. HG kaļķakmens nogulšņu tīrītājs – 3x stiprāks nebojā šuves, kā arī hromētas un emaljētas virsmas.
Izsmidziniet HG kaļķakmens nogulšņu tīrītāju - 3x stiprāks uz tīrāmās virsmas un atļaujiet tam kādu laiku iedarboties. Pēc tam noskalojiet vai noslaukiet ar mitru lupatu.