close lai nodrošinātu atbilstošu BPTU ŪPIS interneta lapas darbību, mēs izmantojam sīkdatnes,
turpinot izmantot šo BPTU ŪPIS lapu, tu piekrīti lietot mūsu sīkdatnes

Grīdas

Ražotāji

Nesen skatīti

Mazgāšanas līdzeklis izteikti netīrām grīdām Vici 500ml/5l, Spodrība

Notīra netīrumus, papēžu švīkas, eļļainus plankumus un vienlaicīgi mazgā. Paredzēts ūdens izturīgiem grīdu segumiem (PVC, linoleja, akmens, marmora, flīžu u.c.). Nav ieteicams „click” lamināta kopšanai.

 

  • Fasējums 500 ml un 5 l

Vairāk informācijas

€ 7.59 (PVN iekļauts)

Papildinformācija

Piedāvājums

Artikuls EAN Tilpums
Cena
S354528 4750104354528 500 ml € 2.95
S354764 4750104354764 5 l € 13.39

Preces apraksts

Mazgāšanas līdzeklis izteikti netīrām grīdām ar eikalipta aromātu. Līdzeklis paredzēts VICI spīduma noņemšanai un izteikti netīru, mitruma izturīgu grīdu mazgāšanai. Piemērots grīdu mazgāšanai ar rokām un grīdu mazgāšanas iekārtās. Rekomendētā deva: 90 ml (3 vāciņi) uz 10 l ūdens. Specifisku traipu, apavu švīku notīrīšanai lietot koncentrātu. Grīdas spīduma uzkrājušos kārtu noņemšana: līdzekli vienmērīgi uzklāj uz grīdas (~ 30 ml (1 vāciņš) uz 1m2). ļauj iedarboties 3-5 minūtes. nepieļauj nožūšanu. lielus grīdas laukumus apstrādā pakāpeniski. grīdu rūpīgi nomazgā ar ūdeni. ja nepieciešams, procedūru atkārto. Ja ir šaubas par grīdas seguma piemērotību, produkta iedarbību ieteicams izmēģināt neuzkrītošā vietā.

Sastāvs

nejonu virsmaktīvās vielas < 5%, smarža (Eucalyptol), Phenoxyethanol.

Drošības frāzes

Uzmanību. Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Sargāt no bērniem. Izmantot aizsargcimdus/ aizsargdrēbes/ acu aizsargus/ sejas aizsargus. Pēc izmantošanas kārtīgi nomazgāt rokas. SASKARĒ AR ACĪM: uzmanīgi izskalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemt kontaktlēcas, ja tās ir ievietotas un ja to ir viegli izdarīt. Turpināt skalot. Ja acu iekaisums nepāriet: lūdziet mediķu palīdzību.